En riktigt lyckad midsommar

Midsommarafton var riktigt lyckad. Blev ett bra 25års kalas. Hoppas alla andra hade lika roligt som jag . Tack alla vänner för alla fina presenter.
Hade riktigt ont i magen när jag skulle lägga mig pga alla skrattande. Men ett gott skratt förlänger livet säger dom ju, så efter denna helg lever jag länge.

Take Care

3 dagar på jobbet denna vecka

Gud va skönt att bara jobba 3 dagar denna vecka. Nu är det snart midsommar också, trodde inte att det skulle gå så här fort. Men det är kul att det snart blir av.
Planerna är snart klara nu ska man bara handla och ställa i ordning allt. Så nu är det det roliga kvar :-)
Blir nog årets fest skulle jag kunna tro.
Man kommer nog att minnas sitt 25 års kalas i några timmar iaf :-)

Ha det bra alla så ses vi på fredag är såååå laddad

Take Care

Är så trött!!!

Blir en fortsatt intressant vecka. Vet inte hur jag kommer att orka, är helt slut efter att ha jobba 2 dagar själv i köket. Skönt att man slipper att jobba själv nu resten av veckan. Måste ju tänka på ett helt annat sätt så man blir ju så trött i huvudet.
Men men vi ska ju klara en hel sommar så säger dom, vet inte ett dugg hur dom tänker, fast det är väl det dom tydligen inte gör.

Jag har en 1 ledig dag innan midsommar ska bli intressant och se om man hinner med allt tills dess. Men det ska nog gå bra. Sitter och kollar låtar nu som ska brännas. Josse kom nu så vi ska lägga in lite musik från mina gamla skivor och sen bränna.

Ha en bra dag alla det ska  jag försöka ha

Take Care

Planerar..

Godmorgon alla... Nu sitter jag och planerar mitt 25 års kalas med en kopp kaffe. Är lite mer att ordna med än jag trodde, men det ska bli riktigt kul. Ser mycket fram emot det.. Kommer så mycket roliga människor så det kommer inte gå och misslyckas.
Lyssnar igenom lite musik som man måste ha med, från 90 talet :-)

Men innan jag planerar vidare här nu så ska jag dricka upp kaffet och sen dammsuga bort allt katthår som är överallt.
Sen väntar väl jobbet......
Ha en bra dag alla!

Take Care

RSS 2.0