Snart Helgen..

Gud va skönt nu är det snart helg. Skulle varit ledig i morgon men eftersom det är invigning på det nya gymmet och hotellrummen så blir det till och jobba. Ska iofs bli riktigt roligt men kommer nog att vara rätt sliten i morgon kväll dock.
Ett 11timmars pass sen blir det helg :-)
Ska umgås med härliga vänner och dricka vin på lördag. Ska bli hur trevligt som helst.
Nej nu är det bäst att sova så man orkar upp i morgon.

Sov så gott alla

Take Care

Blir så trött...

Vad trött man kan bli på folk som aldrig vet vad dom vill. Varför kan man inte säga direkt vad man vill så slipper man bli besviken. Vore trevligare att lägga energin på nått annat.
Tycker dom får ta och skaffa sig en ryggrad...

Nej nu ska jag försöka lägga tid på annat. Är inte värt att lägga all tid på det men tyvärr är det lättare sagt än gjort.

Take care

Tråkigt väder

Vilket tråkigt väder. tänkte att jag skulle gå ut och gå när ja vaknade men det kunde ja bara glömma när jag tittade ut. Visserligen finns det inget dåligt väder bara dåliga kläder men det tyckte jag inte stämde i dag :-)
Det fick bli kaffe och fråga olle i stället. Men det var inga roligt med där i dag så det var sådär faktiskt.

Dags att hoppa in i duschen snart. Ska börja att jobba kl 14. Blir nog en intressant kväll skulle jag tro. Vi har en mingelbuffe för 440 personer och vi har plats för ca 280 personer kanske. men men dom säger att det ska gå så då gör det väl det.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen äta lite innan jag börjar jobba...

Take Care

Go kväll!!

Nu har man precis kommit hem från jobbet. Var en lugn kväll i dag riktigt tråkigt faktiskt. Det är tur att man har så roliga arbetskompisar så tiden går ändå..... Är lite svårt att lägga sig och sova när man kommer hem bara.
Men efter jag skrivit klart detta så får det bli sängen och så ska jag kolla på "greys" som ja spelat in i kväll, missade förra men ja har nog inte missat så mycket.

I dag innan jobbet så var Sofie här med Harry (hennes hund) så himla söt. Man blir riktigt sugen på att skaffa en faktiskt men tyvärr så blir det svårt när man jobbar som man gör. Får vänta några år...

Nej nu är det väl bäst att sluta innan josse blir vansinnig på mig när ja knäpper på datorn.

Sov gott med er nu, det ska jag göra om det går, såg precis att det är fullmåne och det brukar inte bli många timmars sömn då..

Take care!!


Godmorgon alla!!!

Godmorgon på er som är vakna.  I natt har jag sovit riktigt gott. Vaknade av ett sms kl kvart i åtta, och tur var väl det annars hade min lilla syster försovit sig. Orkade inte somna om då så det var lika bra att gå upp.
Nu sitter jag vid datorn och dricker kaffe så man har nått nytt att lyssna på när man ska ut och gå.

Önskar faktiskt att ja vore en morgon människa men icke sa nicke. Skulle få så mycket mer gjort på en dag.
Men det blir man nog aldrig sålänge som man har det jobbet och jobbar dom tiderna som man gör.

I går blev det ingen ny film heller det blev några avsnitt med "en fyra för tre" i stället. ja har verkligen glömt vad bra det är.
Sen avr jag ute och gick i spöregn och storm. Det var riktigt dåligt väder, hade grus full munnen när jag kom hem.
Men då frös jag så så det fick bli ett riktigt skönt bad.

Ha en fortsatt trevlig morgon alla!!!

Ledig

Nu var det ett tag sedan som jag skrev. Brukar att glömma bort att gå in och skriva, men ska försöka skärpa mig..

I dag är jag ledig är riktigt skönt faktiskt. Det gör inte så mycket att det regnar och är grått ute, då kan man vara inne med gott samvete. Men det får att bli en långpromenad sen iaf så man får lite frisk luft i dag.

Sitter och funderar på om jag ska sätta på en film men ja vet inte riktigt vad jag vill se, har ju sett filmerna flera gånger om. Men jag skulle kunna tippa på att det blir " mamma mia" eller " walk the line" det brukar stå mellan dom, tråkig som man är.
Min Lilla syster tycker jag är så tråkig som bara tittar på gamla filmer och nästan aldrig ser nån ny. Kan hon faktiskt ha rätt i så jag ska kanske överraska henne i dag och kolla på " Boddyholly" som ja somnade till sist. Men det var på en söndag så då får man somna till film speciellt om man var ute dagen innan.

Nej nu ska jag ta och diska så det blir nått gjort här hemma i dag

Hör snart igen.... Jag lovar!!!

RSS 2.0